Cybelle Studio

CONTACTEAZĂ-NE! 

Sună-ne: +40 764 753 791 sau programează-te la o vizită online:

Cybelle Studio

16 octombrie 2018

Ce face un webcam model?

Pentru aceasta intrebare nu exista un raspuns la fel de simplu. Asta datorita faptului ca fiecare model de videochat are un stil diferit. Fiecare alege propriul mod de a performa online, de a interactiona si a intretine clientii.

Videochatul inseamna flirt, tachinare, interactiune, seductie, chiar si actorie.

Activitatea multor modele se aseamana cu cea a stripperilor, doar ca are loc online iar clientii sunt la mii de Km distanta. Conversatiile erotice si show-urile sexy sunt principalele activitati ale modelului de videochat. Cele mai multe modele ofera continut sexual, dar acest continut difera de la un performer la altul. Ce ofera sau arata modelul, depinde de fiecare in parte si de limitele personale. 


Referitor la videochatul non adult, da, exista si modele de videochat a caror prezenta online nu implica activitate sexuala. Dar acestea sunt foarte rare iar castigurile obtinute sunt foarte scazute, acest aspect fiind influientat de diferiti factori, cum ar fi social media s.a.m.d.

Job-ul in domeniul videochatului este, totusi, un loc de munca ca oricare altul, cu un program de cel putin 8 ore din care minim 7 ore online pe zi, o ora fiind pauza ta.

Activitatea in acest domeniu implica multa comunicare, astfel limba engleza si abilitatea de a conversa deschis si liber sunt foarte importante. La fel de important este si look-ul, imaginea ta. Modul in care alegi sa te prezinti in fata camerei web, ca model de videochat, reprezinta cheia succesului. Prima impresie conteaza, iar tu vei avea zilnic oameni noi pe care va trebui sa ii cuceresti.

Modelele de succes sunt acele modele care ofera vizual senzualitate si sexualitate, alaturi de o personalitate placuta si multa imaginatie.

Vrei si tu sa devii un model de succes? Vino sa te invatam cum la Cybelle Studio ;)