Te așteptăm în echipa noastră!

Videochat in Bacau, studio videochat Bacau, angajari videochat, modele de videochat, castiguri din videochat, training videochat
Videochat in Bacau, studio videochat Bacau, angajari videochat, modele de videochat, castiguri din videochat, training videochat

Cybelle Studio

Spune DA succesului!

Astăzi tu ai șansa să începi o viață nouă alături de noi, o echipă profesionistă, la Cybelle Studio Videochat Bacau!

Începutul meu a fost, însă, diferit! Mă aflam, probabil ca și tine, într-o situație delicată financiar.

Printr-o prietenă am intrat în contact cu domeniul videochatului. Și astfel am descoperit oportunitățile acestui job! Decizia de a păși într-un studio a fost dificilă. Eram plină de prejudecăți și temeri, considerasem acest domeniu ca fiind "taboo". Insă am spus: DA! succesului. Așa a început aventura pe care incă o savurez!

 

Am spus "Da!" datorită situației gri în care mă aflam. Din punct de vedere financiar! Dar am rămas și când situația mea a devenit "roz". Și astăzi activez cu placere și banii nu mai sunt motivația principală! Nu mai sunt de mult!

 

 

Începutul ca "model de videochat" a fost captivant, dificil, uneori frustrant dar satisfăcător. Și, nu în ultimul rând, m-a schimbat într-un mod profund și m-a construit drept femeia care sunt astăzi!

 

Experiența din acel studio este greu de analizat. Au fost multe aspecte pozitive, dar au fost și aspecte negative. Simțeam nevoia de susținere, de motivație și de apreciere. Da, am atins succesul, am ajuns un model de videochat apreciat și premiat la nivel internațional. Dar simțeam că pot și mai mult iar efortul meu nu era susținut.

 

În consecință am decis să renunț la acel studio.

 

A urmat un nou capitol, al meu lucrând pe cont propriu. A fost greu. Frumos, dar dificil! Pasiunea pentru domeniu și activitate m-au ajutat să trec peste greutăti. De acasă, însă, e nevoie de efort dublu și autodisciplină.

 

Totuși, indiferent de reușite, singurătatea are un gust amar! Te simți singură în marea parte a timpului. Singurătatea este sentimentul pe care îl trăiesc toate modelele independente de videochat. Și monotonia. Vorbesc despre nevoia de oameni cu care să poți împărtăși experiențele din activitate. Nevoia de colege, de echipă. Sentimentul că, pur și simplu, aparții.

 

Astfel s-a creat în mintea mea proiectul Cybelle, din nevoia de echipă. Succesul vine din "împreună"! Avem nevoie de prietene, de colegi și de socializare.

 

Când o fostă colegă mi-a cerut ajutorul, ideea mea a prins viață. Ea a devenit primul model din Cybelle Studio Videochat Bacau!

 

Anca era un model cu experiență în domeniul videochatului, dar fără performanțe remarcabile. Evoluția ei ne-a surprins total. Era ca un diamant neșlefuit! Venind în echipa noastră, în scurtă vreme a ajuns de la un model oarecare, la unul de top.

 

În doar câteva luni, echipa s-a mărit surprinzător de repede iar rezultatele sunt excelente.

 

Acesta este țelul nostru aici, la Cybelle Studio: să creem valoare! Să te ajutăm sa crești și să devii cea mai bună versiune a ta!

 

 

 

Videochat in Bacau, studio videochat Bacau, angajari videochat, modele de videochat, castiguri din videochat, training videochat

Cybelle Studio

CONTACTEAZĂ-NE! 

Sună-ne: +40 764 753 791 sau programează-te la o vizită online: