Cybelle Studio

https://www.facebook.com/cybellestudio
Videochat in Bacau, studio videochat Bacau, angajari videochat, modele de videochat, castiguri din videochat

CONTACTEAZĂ-NE! 

Sună-ne: +40 764 753 791 sau programează-te la o vizită online:

Cybelle Studio

29 ianuarie 2022

Ce inseamna sa fii un webcam model ?

A fi model de videochat inseamna in primul rand a interactiona cu diferiti clienti, pe internet. Cu alte cuvinte, sa performezi in fata camerei web.

 Varsta minima de la care poti avea acest job este de 18 ani. Nu te astepta pur si simplu sa zambesti frumos in fata camerei si banii sa vina la tine, pentru ca nu este suficient. Cine iti spune ca asa se face videochat, te pacaleste. Este nevoie multa munca. Iar cu cat te dedici mai mult, arati ca iti place ceea ce faci, esti curioasa, esti dezinvolta, iti place sa inveti lucruri noi, cu atat si incasarile tale vor fi pe masura! Videochatul e entertainment! 

In Romania, sunt nenumarate studiouri care angajeaza modele de videochat. In acelasi timp, pe internet, sunt foarte multe site-uri care promoveaza aceasta activitate. Poate parea scam dat fiind sumele exagerate pe care le promoveaza in anunturi. Insa tu trebuie sa intelegi ca nimeni nu poate munci in locul tau. Bineinteles, atata timp cat lucrezi in cadrul unui studio, vei avea o echipa in spate, care sa te sustina, insa tu esti "vedeta", iar incasarile depind in mare parte de tine. 

Real, un model de videochat este o femeie performer care interactioneaza cu tot felul de oameni din intreaga lume, prin intermediul camerei web. 

Te asteptam la noi, sa povestim mai multe despre acest domeniu!