Cybelle Studio

https://www.facebook.com/cybellestudio
Videochat in Bacau, studio videochat Bacau, angajari videochat, modele de videochat, castiguri din videochat

CONTACTEAZĂ-NE! 

Sună-ne: +40 764 753 791 sau programează-te la o vizită online:

Cybelle Studio

16 octombrie 2018

Cine sunt clientii modelelor web?

Clientii sunt membrii care vor vizita chat-ul tau, majoritatea barbati. Ei provin din toate colturi lumii, membri de toate varstele cu diferite nivele de educatie si profesii. Majoritatea viziteaza aceste platforme pentru satisfacerea nevoilor sau curiozitatilor sexuale. Exista insa si numerosi clienti interesati doar de conversatie si de compania unei femei frumoase.

Vei intalni chiar si membri cu diferite fantezii, fetish-uri - care pot parea ciudate pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa nu ii judeci. Daca ei se deschid fata de tine, inseamna ca le-ai castigat increderea. 

Cel mai des intalnit fetish este "feet fetish" - placerea lor pentru picioare, degete, talpi, etc. Dar sunt altii carora le place sa te privesca proband mai multe rochii, sau lenjerie intima, tocuri, altii care vor sa fie umiliti sau dominati financiar, altora le place voyorismul si asa mai departe. 

Ai dreptul de a-ti selecta clientii. Si daca un membru iti propune ceva nepotrivit tie, il poti refuza politicos, dar niciodata nu te arata indignata de dorinta lui.